Blogger Wordpress Gadgets

יום שבת, 27 במאי 2017

קרמשניט - מילפיי עם קרם וניל

את עוגת הקרמשניט הזו כולם מכירים, עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה.
אני מעדיפה את העוגה הזו בגירסת העוגה האישית. אז בואו נכין.מצרכים:
  1. 1 חבילה בצק עלים מרודד - להפשיר במקרר ללילה
  2. 2 חבילות אינסטנט וניל
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 2 כוסות חלב
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-200  מעלות
  2. לרדד את הבצק, לחתוך למלבנים או מרובעים, להניח בתבנית, לפזר מעל  מעט סוכר
  3. לאפות 10 דקות עד רבע שעה עד שהמאפה מזהיב ומקבל מעט גובה, להוציא ולקרר
  4. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצפת יציבה
  5. לפתוח בעדינות את הנפוליאונים ולמלא בקצפת
  6. לשמור במקרר



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה