יום רביעי, 6 בדצמבר 2017

מרק עלי מנגולד, סלרי, איטריות ובשר

אין כמו מרק בימים הקרים האלה. כמו כל המתכונים שאני נותנת, גם המרק הזה, מהיר וקל להכנה. 
אם יש לכם צלי בשר מבושל במקפיא, אני מאוד ממליצה להוסיף למרק, כמובן שאפשר לוותר על הבשר.


מצרכים:

  1. חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים
  2. חצי חבילה סלרי קצוץ
  3. 2 טבליות של בצל קצוץ ומטוגן של חברת דורות
  4. 1/2 חבילה איטריות עבות 
  5. מים לכיסוי
  6. 2 כפות אבקת  מרק עוף

הכנה:

  1. להכניס לסיר מים עם הסלרי והמנגולד, להרתיח ולבשל עד שהסלרי מתרכך
  2. להוסיף בצל קצוץ, א. מרק עוף ולערבב
  3. להוסיף קוביות בשר (אם יש, אם אין לא חובה) ואת האיטריות
  4. לבשל ביחד רבע שעה ולהגיש 







אין תגובות: