יום חמישי, 28 בדצמבר 2017

עוגת ביסקויטים, קצפת גבינה ושוקולד - ללא אפייה

מה קורה כשאין חשק לאפות? מכינים עוגה ללא אפייה. העוגה הזו קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.  ואצלי היא לא נשארה הרבה זמן.
מצרכים: 
  1. חבילה ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 1/4 כוס סוכר
  6. 350 גרם גבינה לבנה 5%
  7. 1 כוס נס קפה
  8. 2 חבילות שוקולד (חלב או מריר מה שאוהבים)
  9. 1 כף שמן
הכנה:
  1. להכניס את השוקולד למיקרוגל ולהמיס כל פעם 20 שניות, לערבב, להוסיף שמן, להניח בצד
  2. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר לקבלת קצפת
  3. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  4. לסדר בתבנית מתאימה ביסקויטים להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  5. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקויטים, ליישר
  6. לסדר עוד שכבה של ביסקויטים ולמרוח מעל את יתרת הקצפת
  7. לשפוך מעל את השוקולד, ליישר ולהכניס למקרר לפחות לכמה שעות  










אין תגובות: